Redactie - 07 september 2013

'BRAIN FORCE en Microsoft profiteren samen van nauwe samenwerking'


BRAIN FORCE, een zakelijke system integrator die organisaties ondersteunt bij het optimaliseren van hun ict- en cloud-infrastructuren, kijkt terug op een geslaagde deelname aan het Worldwide Partner Conferce (WPC) 2013 in Houston, Texas. BRAIN FORCE werd verkozen tot Microsoft Country Partner of the Year 2013.

BRAIN FORCE is een Europese zakelijke ICT-dienstverlener, die ook in Nederland organisaties ondersteunt bij het optimaliseren van hun ICT- en Cloud-infrastructuren. Sander Cornelissens (foto), Algemeen Directeur van BRAIN FORCE Nederland, zegt dat zijn bedrijf voorop loopt bij de verkoop en implementatie van nieuwe Microsoft technologie en diensten bij klanten, zoals het Azure platform, Office 365 en de Lync unified communications oplossingen. “We bieden private, public en hybride cloud oplossingen. We zien dat steeds meer klanten een cloud infrastructuur willen. De technologie van Microsoft biedt klanten flexibiliteit en functionaliteit. Ik ben van mening dat Microsoft voor enterprise klanten een sluitend verhaal heeft voor wat betreft de mogelijkheden van cloud oplossingen.”

Citrix, VMware, NetApp en Cisco
Microsoft en BRAIN FORCE werken nauw samen om meer klanten aan te trekken, aldus Cornelissens: “Van alle IT-oplossingen die BRAIN FORCE verkoopt, is 70 procent van Microsoft. De overige 30 procent verkochte technologie bestaat onder andere uit Citrix, VMware, NetApp en Cisco.”

Transformatie naar cloud
Cornelissens zegt dat het succes van BRAIN FORCE, dat zoals gezegd door Microsoft werd beloond met een award, vooraf ging aan een strategiewijziging. “Rond 2010 hebben we gekozen om systeem integrator te worden, waarbij we cloud technologie implementeren en cloud diensten leveren. Hierbij volgen we de visie van Microsoft. We hebben daarbij altijd de doelstelling om beheerskosten te verlagen en arbeidsproductiviteit te verhogen. Dat doen we met een ICT roadmap die een groeipad biedt voor bedrijfsdoelstellingen en een juiste mix maakt van investeringen in hardware, software en diensten Onze kennis, kunde en ervaring is gebundeld in best practices: het BRAIN FORCE Infrastructure Framework. Dit bevat alle documenten en scripts voor het design, de normering en de implementatie van technologieën van Microsoft, Citrix, Cisco en VMware. De klant weet van tevoren hoe de eindsituatie eruit komt te zien en is ervan verzekerd dat de implementatie geborgd wordt in de ICT-organisatie. BRAIN FORCE heeft verstand van de ingewikkelde transformatie naar een cloud infrastructuur.”

Door: Witold Kepinski


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024