Redactie - 06 september 2013

FirmTel introduceert SENS mobiele telefooncentrale


Telecomoperator FirmTel introduceert SENS, een volledige internet-telefooncentrale die óók werkt wanneer slechts gebruik wordt gemaakt van mobiele toestellen.

"Het unieke van FirmTel SENS is dat telefooncentralefuncties geen internetverbinding meer nodig hebben, maar overal en altijd beschikbaar zijn waar een GSM-signaal is", zo vertelt FirmTel CEO en medeoprichter Cees Quirijns. “En dat is dus feitelijk altijd met een dekking van 99.6% binnen Nederland. Met FirmTel SENS bieden we een beter alternatief voor de mobiele bereikbaarheid van ondernemingen in het MKB. Typische functies van de telefooncentrale die voorheen alleen op vaste telefoontoestellen mogelijk waren, zoals intern doorverbinden en belgroepen, zijn met SENS nu ook mobiel beschikbaar. Overal binnen Nederland waar een GSM-signaal is. Let wel, een mobiele internetverbinding of zogenaamde app op een smartphone zijn niet meer nodig om ook onderweg of thuis continue verbonden te zijn met de bedrijfstelefooncentrale.”

SIM Management
Binnen SENS krijgen ondernemers ook controle over de simkaarten die onderdeel zijn van de telefooncentrale. Quirijns: “Mobiele rechten, zoals ‘roamen’ in het buitenland of bijvoorbeeld bellen naar service nummers, kunnen voor groepen van medewerkers eenvoudig ingesteld worden. Op die wijze worden hoge kosten vóóraf voorkomen. Zonder discussies achteraf dus. ”

Dagelijks opzegbaar
FirmTel kent geen langdurige contracten: abonnementen zijn dagelijks opzegbaar. Gelet op de actuele beweeglijkheid van de tarieven een weloverwogen beslissing. Ook zijn investeringen in telecomapparatuur, zoals een centrale, verleden tijd, want alle functionaliteiten worden vanuit de ‘cloud’ geleverd.

FirmTel SENS is beschikbaar voor €14,75 per gebruiker per maand. Daarbovenop komen de kosten voor mobiel internet en bellen. Uniek is dat voor bellen naar onze Top 10 handelspartners (België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Portugal, Spanje, Zweden, VS, Brazilië en China) dezelfde tarieven gelden als voor bellen naar Nederlandse nummers. Quirijns: "Voor €59,50 per gebruiker per maand, wordt een databundel van 1 GB aangeboden en kan bovendien onbeperkt gebeld worden naar vaste en mobiele Nederlandse nummers en ook naar die van onze top 10 handelspartners."

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024