Redactie - 04 september 2013

Coks Stoffer verlaat Cisco Nederland


Coks Stoffer neemt afscheid als algemeen directeur van Cisco Nederland. Stoffer was ruim acht jaar verantwoordelijk voor de activiteiten van Cisco in Nederland.

Tot er een opvolger is gevonden worden zijn taken en verantwoordelijkheden vanaf heden gezamenlijk waargenomen door de leden van het management team van Cisco Nederland.

Coks Stoffer zal per 1 december 2013 officieel uit dienst treden. Hij heeft ruim acht jaar Cisco Nederland geleid. Coks Stoffer volgede 1 juni 2005 algemeen directeur Maggie Morrison op.

Coks Stoffer werkte eerder bij EDS, waar hij vice president Sales & Business Development voor Noord-Europa en managing director van EDS Nederland is. Hij heeft meer dan 32 jaar ervaring in verschillende leidinggevende functies bij bedrijven als Tandem, NCR, Lotus (IBM), EDS en Cisco.

Cisco meldt in een persbericht: "Onder leiding van Coks Stoffer is Cisco Nederland in belangrijke mate betrokken geweest bij de veranderingen die zich bij klanten en partners hebben voltrokken. Daarbij is het netwerk steeds meer een centrale rol binnen organisaties gaan spelen. Daarnaast heeft Coks Stoffer zich actief ingezet voor de ontwikkeling van Smart Cities, waaronder Eindhoven, Amsterdam en Almere, en Nederland ICT. Verder heeft hij diverse Nederlandse bestuursfuncties vervuld. Na deze periode zal Coks Stoffer zich nu op andere zaken gaan richten. Cisco bedankt Coks Stoffer voor de inzet en passie die hij heeft getoond in de vertegenwoordiging van Cisco in Nederland."

Door: Witold Kepinski


Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024