Abecon en Agiboo bundelen krachten
04-09-2013
Deel dit artikel:

Abecon en Agiboo bundelen krachten


Agiboo, specialist in softwareoplossingen voor commodity trade, is een strategische samenwerkingsovereenkomst aangegaan met IT-dienstverlener Abecon. 

Het partnership is van belang voor ondernemingen die hun handelsactiviteiten willen organiseren vanuit één modern automatiseringsplatform, zegt Jan van den Brom, directeur van Agiboo: “Onze softwareoplossingen vullen elkaar perfect aan, mede dankzij speciaal hiervoor ontwikkelde integratietechnologie. Daarom hebben we na implementaties bij vijf klanten besloten om onze samenwerking te formaliseren”, .

Abecon is gespecialiseerd in op Microsoft Dynamics gebaseerde bedrijfsoplossingen voor specifieke branches. Door de samenwerking is dit platform eenvoudig te completeren met Agiblocks, Agiboo’s oplossing voor Commodity Trade & Risk Management ofwel CTRM. Van den Brom: “Onze klanten zijn vaak op zoek naar een totaaloplossing voor de financiële administratie, het beheren van de handelsactiviteiten en het bewaken van de risico’s. Samen met Abecon kunnen we bedrijven in de commodity trade-branche op maat bedienen met één moderne standaardoplossing voor hun gehele bedrijfsvoering.”

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software