Redactie - 27 augustus 2013

VMworld 2013: VMware versterkt mobiel aanbod


VMware heeft tijdens de VMworld 2013 conferentie in San Francisco nieuwe mogelijkheden en partnerships aangekondigd waardoor IT-afdelingen mobiele werknemers nog beter kunnen ondersteunen. De nieuwe desktop-as-a-service-optie binnen VMware Horizon View biedt organisaties zonder VDI-expertise een transitie naar virtuele desktops.

Nieuwe VMware Horizon View Desktop-as-a-Service op VMware vCloud Hybrid Service
Aan het eind van dit jaar krijgen organisaties van elke omvang de mogelijkheid Horizon View te implementeren via de VMware vCloud Hybrid Service. Deze implementatie-optie biedt de IT-afdeling een platform voor het verplaatsen van desktops en datacenter workloads naar de cloud, gebruikmakend van dezelfde tools en processen.

Nieuwe VMware Horizon View Desktop-as-a-Service beschikbaar via vCloud Partners
Horizon View Desktop-as-a-Service is per direct beschikbaar via vCloud Partners. Klanten hebben nu de mogelijkheid hun werknemers verbeterde mobiliteit en toegang te bieden met desktops in de cloud. Ze kunnen kiezen uit een breed aanbod van wereldwijde service providers om tegemoet te komen aan hun specifieke gebruikersbehoeften.

Nieuwe VMware Ready-smartphones
Het ondersteunen van Bring Your Own Device (BYOD)-initiatieven vereist ondersteuning door de nieuwste smartphones, zodat IT-beheerders het inzicht, de controle en beveiliging krijgen die ze willen. De lijst met smartphones die Horizon Workspace ondersteunen, is nu uitgebreid met de LG G2 (via alle grote carriers in de Verenigde Staten), Motorola DROID-smartphones (DROID Mini, DROID Ultra en DROID Maxx) en HTC One via Verizon Wireless. Deze worden toegevoegd aan de lijst met VMware Ready-apparaten die al op de markt zijn, waaronder LG Intuition, Samsung Galaxy S3 en S4, Droid Razr HD en Razr M by Motorola.

Nieuwe Mobile Partners
Sony en HTC treden toe tot de groeiende community van mobile partners die apparaten introduceren met dual persona-mogelijkheden, die enerzijds aantrekkelijk zijn voor consumenten en anderzijds beheersbaar door de IT-afdeling. Sony verwacht dit jaar nieuwe VMware Ready-smartphones te introduceren.

Horizon Workspace 1.5: geïntegreerde Mobile Management-oplossing
In lijn met de gedachte van één workspace met data, applicaties en desktops, biedt de oplossing nu ook één geïntegreerde beheerinterface voor de ondersteuning van Android-apparaten met de integratie van VMware Horizon Mobile.

Beschikbaarheid
VMware Horizon View desktop-as-a-service op VMware vCloud Hybrid Service is beschikbaar aan het eind van dit jaar. Het stand-alone aanbod van VMware Horizon View desktop-as-a-service is per direct beschikbaar via VMware vCloud Partners.

Door: Witold Kepinski


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024