Motiv introduceert Engelse mSafe versie voor veilige bestandsuitwisseling
16-07-2013
Deel dit artikel:

Motiv introduceert Engelse mSafe versie voor veilige bestandsuitwisseling


ICT Security-specialist Motiv heeft een nieuwe versie van mSafe beschikbaar gesteld. Het platform voor een uiterst veilige bestandsuitwisseling via internet is nu beschikbaar in het Engels en daardoor geschikt voor internationaal gebruik.

Motiv mSafe is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt voor bijvoorbeeld het uitwisselen van personeelsdossiers, medische dossiers of financiële informatie. Uitgangspunten zijn maximale veiligheid en betrouwbaarheid. Het platform profiteert maximaal van de cloud- en datacenterdiensten van Motiv. Zo zijn sterke authenticatie, scanning op malware en versleuteling van zowel de opslag als het transport van digitale bestanden standaard van toepassing.

Bastiaan Schoonhoven (foto), marketingmanager bij Motiv: “Motiv draagt zorg voor het veilig uitwisselen van vertrouwelijke bestanden en documenten, en voorkomt oneigenlijk gebruik van het platform door de dienst continu te bewaken. Met de introductie van de nieuwe versie tillen we het platform naar een nog hoger niveau. Nu mSafe ook in het Engels beschikbaar is, wordt het platform ook interessant voor onze internationaal opererende klanten.” Naast de interface kunnen ook de e-mailnotificaties in het Engels worden afgeleverd. Dit is afhankelijk van de taalinstelling door de gebruiker.

Motiv mSafe is op abonnementsbasis af te nemen, waardoor het voor de klant niet nodig is om vooraf te investeren in het platform. De gebruiker betaalt een jaarlijkse vergoeding voor de afgenomen opslagcapaciteit. Het aantal transacties kan in bundels worden afgenomen. Een ‘teller’ binnen mSafe biedt de beheerder inzicht in het aantal uitgevoerde transacties, zoals het aantal bestanden dat is gedownload, en het aantal ‘credits’ dat nog beschikbaar is. Voor wie klein wil beginnen, is er een instapmodel beschikbaar.

mSafe kan gedurende dertig dagen gratis en vrijblijvend worden uitgeprobeerd. Kijk voor meer informatie op www.msafe.nl  of www.motiv.nl/veilige-bestandsuitwisseling. 

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security