Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
17-07-2013
Deel dit artikel:

MicroStrategy start met Mobile App Universe en Developer Academy


MicroStrategy, leverancier van enterprise software platforms, heeft twee initiatieven aangekondigd: de MicroStrategy Mobile App Universe en de MicroStrategy Mobile App Developer Academy – twee initiatieven die klanten helpen bij het bouwen van aantrekkelijke mobiele apps.

MicroStrategy Mobile App Universe: wereldwijd archief van MicroStrategy Mobile-powered Apps
MicroStrategy heeft de MicroStrategy Mobile App Universe gelanceerd om een podium te bieden aan de business app solutions die voor klanten beschikbaar zijn, rechtstreeks geleverd door MicroStrategy Services of via haar wereldwijde netwerk van technologiepartners. Een uitgestrekt ecosysteem aan MicroStrategy technologiepartners maakt gebruik van het MicroStrategy Mobile App Platform voor het bouwen van business apps op basis van ervaring in verschillende sectoren en functies. Om het MicroStrategy Mobile App Universe te bekijken, zie: www.microstrategy.com/mobile/app-universe.

MicroStrategy Mobile App Developer Academy: Nieuw trainingsmateriaal voor Mobile App Developers
De MicroStrategy Mobile App Developer Academy is een verzameling educatieve video’s, ingedeeld in lessen met bijbehorende certificeringen, verstrekt via een iPad app die bijhoudt welke trainingen en lessen de gebruiker heeft gevolgd. Het materiaal wordt gecreëerd door MicroStrategy Mobile app developers en voorzien potentiële MicroStrategy ontwikkelaars van de vaardigheden die nodig zijn om business apps te bouwen met behulp van MicroStrategy Mobile. De video’s en bijbehorende certificeringen worden verstrekt door een nieuwe app, die is gebouwd en gedistribueerd met behulp van het MicroStrategy Mobile App Platform.

 

Terug naar video overzicht

Tags

Mobility