Canalys en Dutchitchannel.nl sluiten mediapartnership
13-07-2013
Deel dit artikel:

Canalys en Dutchitchannel.nl sluiten mediapartnership


Het Britse IT-channel onderzoeksbureau Canalys en Dutchitchannel.nl hebben een exclusief mediapartnership gesloten. Dutchitchannel.nl doet verslag van het Canalys Channels Forum 2013 in Barcelona en publiceert met regelmaat onderzoeken op een speciale Canalys topic binnen zijn website.

Bekende topmanagers uit de IT-branche zullen spreken tijdens de Canalys Channels Forums 2013 die worden gehouden in Barcelona (1 t/m 3 oktober 2013). Managers van Lenovo, HP, Cisco en EMC geven een keynote. Op elk evenement worden zo'n 1000 directieleden verwacht die werkzaam bij resellers, systeem integratoren, distributeurs, ISV's en leveranciers. 

Channel Partners en IT-beslissers
Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutchitchannel.nl: "We zijn bijzonder trots exclusief mediapartner te zijn voor Canalys om de Nederlandse IT-channel business te voorzien van relevante onderzoeken en artikelen waarmee IT-ondernemers en IT-bedrijven hun voordeel mee kunnen doen. We zijn al samen met zusterblad Executive-people.nl mediapartner van de Gartner ITXpo 2013 in Barcelona, waar we IT-beslissers zoals CIO's en IT-managers van relevante informatie voorzien. Gartner en Canalys zijn invloedrijke en erkende onderzoeksbureaus voor de IT-branche. Dutchitchannel.nl en Executive-People.nl zijn twee sterke Nederlandse IT-vaktitels die channel partners en IT-beslissers helpen in hun strategie en business." 

Informatie 
Leveranciers kunnen contact opnemen met Canalys hoe ze kunnen participeren tijdens de het Canalys Channels Forum. Leveranciers die meedoen zijn Lenovo, HP, Cisco, EMC, APC by Schneider Electric, Juniper Networks, Toshiba, Acer, AMD, Eaton, McAfee, Trend Micro, Webroot, Autotask, CHG, Vision Solutions en Vidyo.

Channel partners zoals resellers, business retailers, VARs, systeem integratoren en service providers kunnen contact opnemen met hun distributeurs. Deelname is 'by invitation only'.

Meer informatie: http://www.canalyschannelsforum.com


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Channel