Redactie - 12 juni 2013

123Cloud migreert SAP in 30 minuten naar de cloud


123Cloud heeft samen met AppZero een oplossing op de markt gebracht om dure migratietrajecten soepel laten verlopen tegen minimale kosten.

De adoptie van cloud computing in Nederland wordt vooral tegengehouden doordat migratietrajecten van bestaande omgevingen naar de cloud langdurig en erg kostbaar zijn. Samen met partner AppZero heeft 123cloud deze problemen aangepakt met als uitgangspunt verbetering te bewerkstelligen, waardoor ondernemingen sneller gebruik kunnen maken van de economische voordelen van cloud computing. "Iets wat in deze economische winter een zeer welkom cadeau is", aldus Marco van den Akker van 123Cloud.

"AppZero, van origine een Amerikaans bedrijf, heeft met de oplossing de sleutel beschikbaar gesteld voor ondernemingen die momenteel met complexe migratietrajecten zitten zoals SAP, UNIT 4 of Exact. De oplossingen van AppZero maken het voor IT managers en systeembeheerders mogelijk om in enkele minuten fysieke omgeving te virtualiseren naar de cloud. Dit biedt zowel voor de onderneming als voor de beheerder significante kostenbesparingen", aldus Greg O’Connor van AppZero.

De migratie van een SAP landschap in minder dan 30 minuten
"Ook is het mogelijk om een enkele aplicatie te migreren naar een nieuw besturingssysteem om bijvoorbeeld comptabiliteit van applicaties te testen in enkele minuten tegenover dagen. Doordat 123Cloud standaard Windows 2012 servers heeft uitgerust met de AppZero connector is het opstarten van een nieuwe omgeving voor 95% voor de klant al ingericht’, vult Van den Akker aan.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024