Redactie - 03 juni 2013

Exact Online naar Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en Duitsland


Exact laat het Verenigd Koninkrijk op 6 en 7 juni kennismaken met Exact Online tijdens accountancybeurs Accountex en ondernemerscongres the Business Show, beide gehouden in beurs- en congrescentrum ExCel London. Hier worden accountants en ondernemers onder andere uitgenodigd om deel te nemen aan de controlled release-fase van Exact Online die in april van start is gegaan.

Exact Online is aangepast aan de wet- en regelgeving in het Verenigd Koninkrijk en voor online btw-aangifte erkend door de lokale belastingautoriteiten. De bedrijfssoftware in de cloud is een van de groeiproducten van Exact. Het veroveren van een sterke internationale positie met het cloud-portfolio is een belangrijk speerpunt in de strategie. De bedrijfssoftware in de cloud is nu beschikbaar in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk.

Lokale ontwikkelingen
Om de groeiambities in het Verenigd Koninkrijk te realiseren heeft Exact David Rainbow aangesteld als General Manager Cloud Solutions UK. Rainbow, voormalig Director Solution Consulting, EMEA & Global Enterprise Accounts bij NetSuite, wordt verantwoordelijk voor het succesvol in gebruik nemen van Exact Online door accountants en ondernemers. Vanuit een nieuw kantoor in Chiswick Park, Londen zorgt hij er samen met een lokaal team voor dat Exact Online verder wordt afgestemd op klantwensen.

Verenigde Staten en Duitsland
Hartmut Wagner, Managing Director Cloud Solutions, Exact:“De introductie van Exact Online in het Verenigd Koninkrijk is een belangrijke stap voor onze internationale ambities. Er draaien sinds april al diverse ondernemers en accountants mee als controlled release-klant. Tijdens Accountex tonen we Exact Online aan een breder publiek. Later dit jaar starten we de controlled release-fases in de Verenigde Staten en Duitsland.”

Erik van der Meijden (foto), CEO, Exact:“Door een nieuwe organisatiestructuur neer te zetten, met de juiste mensen op de juiste plek, hebben we de focus op de ontwikkeling en internationale expansie van ons cloud-portfolio vergroot. Met de uitbreiding naar andere landen en de snelheid van innovatie van het cloud-portfolio vertrouw ik erop dat we de voorziene jaarlijkse groei met onze cloud-oplossingen gaan halen.”

Door: Witold Kepinski 


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024