Redactie - 27 mei 2013

SecureLink ontvangt Diamond status Palo Alto Networks


Security en networking integrator SecureLink heeft zich gekwalificeerd voor de Diamond status binnen het Next Wave partner programma van Palo Alto Networks.

Slechts een beperkt aantal partijen in Europa behalen deze status gezien de zware technische eisen die worden gesteld aan de organisatie op het gebied van troubleshooting, verlenen van reactieve en proactieve support en 7*24 uur dienstverlening op de Palo Alto Networks oplossingen. 

De examens die de SecureLinkers hebben moeten afleggen voor de zogeheten ACE, ASE en CNSE certificeringen zijn recent op het technical event in Lissabon met goed resultaat behaald. SecureLink was in 2009 de eerste partner van Palo Alto Networks in de Benelux en biedt al jaren als Authorized Training Center (ATC) de officiële trainingen aan. SecureLink is tevens een Certified Professional Service Program (CPSP) partner. 

Vorig jaar ontving SecureLink nog drie Partner Awards, waaronder beste partner van het jaar in Nederland, België en EMEA, wat staat voor Europe, Middle East & Africa. 

“Klanttevredenheid staat voorop en sinds 2009 hebben wij een uitstekende samenwerking met Palo Alto Networks. Wij zijn enorm trots op het feit dat wij op basis van onze kennis en kunde en bewezen track record de migratie hebben kunnen maken van de Platinum naar Diamond status. Met de CPSP status kunnen wij nu ook voor partners met minder expertise op Palo Alto Networks onze dienstverlening aanbieden en kunnen wij hierdoor nog nauwer met Palo Alto Networks samenwerken,” aldus Marco Barkmeijer, SecureLink.