Redactie - 27 mei 2013

HP benoemt Bert Leegwater tot Country Manager HP Networking


HP heeft Bert Leegwater (foto) aangesteld als Country Manager HP Networking Nederland. In zijn rol zal hij zich richten op de verdere uitbreiding van het marktaandeel en de winstgevendheid van HP Networking. HP Networking is onderdeel van de Enterprise Group waarin de networkingpropositie een speerpunt is binnen HP's converged infrastructure visie.

“HP is uitstekend gepositioneerd om end-to-end oplossingen te bedenken, implementeren en in stand te houden met daarin een centrale rol voor onze partners. Innovaties middels SDN (Software defined Networking), Mobility en IMC (Unified management) zullen de komende jaren onze positie alleen maar versterken. Ik ben trots deel uit te mogen maken van deze (r)evolutie in networking-land,” aldus Bert Leegwater.

KPN, Dimension Data, IBM en Verizon 
Bert Leegwater heeft veel ervaring in de markt door diverse functies in Sales en Management. In 1996 is hij zijn ICT carrière begonnen bij KPN, hierna heeft Bert diverse functie vervuld bij Dimension Data, IBM en Verizon. In 2011 heeft hij de overstap gemaakt naar HP waar hij de functie Sales Manager Technology Services vervulde.

Bert Leegwater volgt Atilla van Dam op die is overgestapt naar de functie Director HP Networking voor de regio General Western Europe.

Door: Witold Kepinski