HP introduceert high-performance storage met Simply StoreIT programma
15-05-2013
Deel dit artikel:

HP introduceert high-performance storage met Simply StoreIT programma


HP introduceert voor het mkb de nieuwste generatie MSA entry disk array, een uitbreiding van het HP StoreEasy Storage portfolio en een nieuw programma voor HP channel partners.

Volgens HP is het vaak lastig voor het MKB om storage systemen te implementeren. Deze zijn nodig om applicaties te ondersteunen die een directe toegang en hoge prestaties vereisen. Het nieuwe HP MSA 2040 Storage systeem vereenvoudigt het beheer en verbetert de prestaties, aldus de leverancier. Het uitgebreide HP StoreEasy Storage portfolio stelt het MKB in staat om de groeiende hoeveelheid data eenvoudiger en efficiënter te beheren en te beschermen. Daarvoor is geen speciale voorkennis nodig, aldus HP.

Simply StoreIT programma
De oplossingen zijn beschikbaar in het nieuwe HP Simply StoreIT programma. Het programma biedt trainingen, marketing en stimulansen aan HP channel partners om snel aan de behoeftes van het MKB te voldoen en nieuwe omzetkansen te benutten. “Virtualisatie en andere opkomende workloads maken het erg complex voor het MKB, dit hindert het bedrijf terwijl het juist de groei moet ondersteunen,” aldus David Scott (foto), Senior Vice President en General Manager, Storage Division, HP. “SimplyStore IT stelt onze partners in staat om hun MKB klanten te helpen", aldus Scott.

Door: Witold Kepinski   

  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage