NetApp Connect biedt mobiele toegang tot data
14-05-2013
Deel dit artikel:

NetApp Connect biedt mobiele toegang tot data


NetApp maakt de uitbreiding van zijn portfolio bekend met de introductie van een nieuw product, NetApp Connect, voor mobiele toegang tot data op NetApp-storagesystemen. 

NetApp Connect is gebaseerd op technologie die NetApp heeft gekocht van ionGrid, kan worden geïntegreerd in een NetApp-omgeving zonder de noodzaak van een complexe VPN-configuratie of aparte authenticatietools. Bovendien kunnen alle data volledig lokaal blijven.

NetApp Connect is een aanvulling op de NetApp-basisstructuur van door partners geleverde mobiliteitsoplossingen, zoals Citrix ShareFile en VMware Horizon Suite. De geïntegreerde datamanagementfuncties van NetApp-storage (of de geclusterde Data ONTAP-architectuur) voorzien deze partneroplossingen in samenwerking, het delen van data en toegang tot data via mobiele apparaten, aldus NetApp.

Door alle data veilig achter de firewall te houden en deze nooit te kopiëren naar de cloud, biedt NetApp Connect mobiele toegang tot bedrijfsdata met behoud van de strikte beveiliging en controle die IT-afdelingen nodig hebben voor de protectie van hun data en hun bedrijf, aldus NetApp.

NetApp Connect is geschikt voor iPad en iPhone en is op dit moment te downloaden als app in de Apple App Store. NetApp Connect wordt binnenkort ook uitgebracht voor andere mobiele apparaten.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage