i³ groep lanceert nieuw dienstenportfolio Flex ON
06-05-2013

i³ groep lanceert nieuw dienstenportfolio Flex ON


ICT-dienstverlener i³ groep uit Vianen introduceert haar nieuwe Flex ON dienstenportfolio. De eerst beschikbare nieuwe dienst is Flex ON Location, een managed private cloud / Infrastructure as a Service oplossing. Flex ON diensten betekenen flexibiliteit in kosten, techniek, beheer en schaalbaarheid. De diensten die in het Flex ON portfolio worden ondergebracht onderscheiden zich van traditionele ICT oplossingen door de enorme mate van flexibiliteit die het organisaties oplevert. De diensten worden betaald naar gebruik, per maand en worden beheerd door i³ groep. Dit geeft de klant flexibiliteit in zijn ICT uitgaven, biedt de zekerheid van het kunnen op- en afschalen naar gebruik en garandeert continuïteit op de bedrijfsvoering.

Met de introductie van Flex ON, introduceert i³ groep ook: Leon! Leon is IT-manager van een snelgroeiende organisatie en speelt de hoofdrol in een nieuwe lijn animatiefilms van i³ groep. Leon heeft als IT-manager natuurlijk te maken alle uitdagingen die een echte IT-manager ook tegenkomt: een steeds complexere infrastructuur, onvoorspelbare maar stijgende kosten, een zeer uitgebreid beheertakenpakket en ingewikkelde keuzes tussen allerlei producten en merken. Leon neemt de kijker mee naar de oplossing: Flex ON! Leon zit ook op Twitter om vragen over het flexibiliseren van ICT te beantwoorden.

Flex ON Location
De eerste Flex ON dienst die i³ groep lanceert is Flex ON Location. Flex ON Location is een managed private cloud of Infrastructure as a Service oplossing. De klant krijgt de beschikking over eenvoudig schaalbare reken- en opslagcapaciteit, ondergebracht in zijn eigen datacenter en beheerd door de ISO27001 gecertificeerde beheerafdeling van i³ groep. Flex ON Location is zoals i³ groep dat noemt: “Built on proven technology” van A-merk vendoren.

Flex ON Location is eenvoudig op en af te schalen zodat er altijd voldoende basiscapaciteit aanwezig is, maar er ook snel gereageerd kan worden op tijdelijke capaciteitsuitbreidingen zoals een testomgeving of actiewebsite. Hierdoor hoeft een organisatie niet meer vooraf te investeren in constante overcapaciteit om pieken op te vangen en komen de kosten in lijn met het werkelijk verbruik.


Terug naar nieuws overzicht