Redactie - 05 mei 2013

Tectrade platinum partner op wereldwijd IBM Edge2013


Tectrade onderstreept haar groeiende internationale positie door aanwezig te zijn op IBM Edge2013. Deelname aan het wereldwijde storage event van IBM ligt geheel in lijn met de door Tectrade ingeslagen strategie klanten wereldwijd te ontzorgen van het beheer van virtuele server infrastructuren, storageomgevingen en backup en recovery. De kennis en ervaring van Tectrade op het gebied van IBM PowerSystems, IBM System Storage, IBM PureSystems, VMWare en en Tivoli Storage software wordt door IBM als een waardevolle aanvulling op het uiterst interessante programma van Edge2013 gezien.

IBM Edge2013 wordt jaarlijks bezocht door vele duizenden storage specialisten, CIOs en IT Managers en vindt dit jaar plaats van 10 tot en 14 juni in Las Vegas (VS). Het is dé plek om in recordtijd kennis te maken met de meest recente innovaties en industry best practices rondom datagroei, storage, optimalisatie van x86 servers, Pure en PowerSystems en cloud. Daarnaast krijgt u inzicht in hoe om te gaan met Big Data en hoe u het best kritische informatie veilig kunt stellen.

Edge2013 biedt u 4,5 dag vol met technische en strategische educatie van wereldklasse voor IT professionals waaronder:

  • 350+ technische sessies en hands on labs voor zowel beginners tot experts, met de mogelijkheid tot het zelf proberen van meest recente technologie.
  • Interessante sessies gefocused op Smarter Computing innovaties en bijbehorende succes verhalen.
  • Certificering ter plekke mogelijk om skills in IBM technologie en oplossing te laten valideren.
  • Toegankelijk en uitgebreid Solution Center met toegang tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Storage, System x and PureSystems solutions van zowel IBM als diverse sponsoren.

Voor een uitgebreide agenda verwijzen wij graag naar de website van Edge2013.

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024