Redactie - 23 april 2013

Oracle Consulting en Rabobank Group breiden samenwerking uit


Oracle Consulting en Rabobank Group breiden de onderlinge samenwerking verder uit met als doel klanten sneller van dienst te kunnen zijn en meer transparantie te bieden door de complexiteit van bedrijfsprocessen en risico’s te reduceren. 

Met deze contractuitbreiding neemt Oracle Consulting een meer strategische rol in bij de transformatie van ICT-oplossingen binnen de Rabobank. De bank werkt hiervoor samen met een internationaal team van Oracle consultants, die gezamenlijk ICT-trends in de markt signaleren en vertalen naar concepten en oplossingen voor het bankwezen.

Hiervoor stelt Oracle Consulting een team van diverse specialisten en experts beschikbaar, zoals enterprise en information architects, technology consultants, product developers van Oracle uit de VS en specialisten van Oracle Shared Service die hun kennis inzetten.

Het hernieuwde contract tussen Rabobank Group en Oracle Consulting omvat het automatiseren en integreren van business-processen, het digitaal vastleggen van documenten en het implementeren van Identity en Access management-oplossingen gebaseerd op Oracle Fusion Middleware.

Door: Witold Kepinski