Redactie - 23 april 2013

CA Technologies introduceert CA Clarity Playbook app voor CxO


CA Technologies introduceert CA Clarity Playbook app voor de CxO, zoals directieleden, IT-managers & CIO's, marketing managers, sales managers en technische directeuren. De app is geschikt voor Apple iPad en andere pc's of tablets die werken met een voor HTLM5 geschikte webbrowser. 

Met de CA Clarity Playbook app krijgen CXO’s vanuit hun iPad een overzicht over hun technologie investeringen en doelstellingen. Met de app kunnen CIO’s vanuit hun positie het belang van IT in de boardroam versterken, aldus John Michelsen, CTO van CA Technologies.

De CA Clarity Playbook wordt geleverd vanuit een SaaS model. Gebruikers kunnen via de app nauw contact houden met collega's en partners en inspelen op business veranderingen. De app is voorzien van samenwerkingsoplossingen.

CA Clarity Project en Portfolio Management (PPM) 
CA Clarity Playbook is te integreren met andere applicaties van CA Technolgies, zoals CA Clarity Project en Portfolio Management (PPM). Managers staan onder druk om slimme portfoliobeslissingen te nemen, om de productiviteit te maximaliseren, en op de hoogte te blijven van alle, snel veranderende, zakelijke omstandigheden. CA Clarity PPM 13.1 biedt de technologische basis om dit soort cruciale beslissingen op weldoordachte wijze te nemen, aldus CA Technologies.

Door: Witold Kepinski  

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024