Redactie - 23 april 2013

Copaco introduceert 'Yours' logistieke diensten


Copaco introduceert een nieuwe reeks logistieke diensten onder de verzamelnaam Yours, beschikbaar in een drietal varianten. Leveranciers en resellers kunnen dan ook gebruik maken van de expertise en schaalgrootte die Copaco kent, op het gebied van inkoop, logistiek en projecten.

Met YourLogistics kunnen partners hun gehele logistieke proces uitbesteden aan Copaco, zodat de focus op core business kan blijven liggen. Naast het voordeel dat een vaste kostenpost variabel gemaakt wordt, kunnen per saldo veel kosten bespaard worden. Middels online tooling blijft de partner hierbij in control over zijn eigen goederen. Met YourProjects kunnen partners hun value add projecten uitbesteden en met YourStock biedt Copaco partners tijdelijk extra warehouse capaciteit.

Iwan Kuijpers (foto), zegt dat de Yours logistieke diensten schaalvoordelen bieden:  “Copaco is al jarenlang aanwezig binnen IT distributie en heeft daarbij een efficiënt logistiek proces ingericht. Juist nu kostenbesparing en klanttevredenheid hoog op de agenda staan, willen we onze partners laten profiteren van de schaalvoordelen die we bij Copaco kennen.”

Lees het achtergrondartikel over Copaco Yours met Jasper de Wit, Product Manager Business Services bij Copaco.

Door: Witold Kepinski 





Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024