Redactie - 10 april 2013

Interfood kiest voor cloud-oplossing Stepco


Interfood, wereldwijde leverancier van zuivelproducten met het hoofdkantoor in Eindhoven en 14 dochterbedrijven wereldwijd, kiest voor de cloud-oplossing van IT-dienstverlener Stepco uit Ittervoort.

Interfood is werkzaam in een sector waar 24/7 actuele informatie beschikbaar moet zijn om relaties optimale service te kunnen bieden. Een juiste en betrouwbare ICT-infrastructuur is hierbij onmisbaar. Om die te kunnen blijven garanderen vervangt Stepco de huidige servers van het hoofdkantoor van Interfood door een cloud-oplossing. Daarnaast verzorgt Stepco door middel van een internationale gebruikersondersteuning 24 uur per dag het beheer van de ICT-omgeving.

Door de Stepco cloud-oplossing hebben de medewerkers van Interfood voortaan altijd toegang tot de centrale omgeving, zonder gebonden te zijn aan tijd, plaats of device. Het enige vereiste is een internetverbinding. Vanuit de Stepco EasyIT cloud kunnen zij gebruik maken van ERP-applicaties (Agiblocks en AXAPTA), mailfunctionaliteiten, MS Office bestanden en communicatiemogelijkheden op basis van Microsoft Lync.