Digital Realty benoemt Bernard Geoghegan tot managing director EMEA
09-04-2013
Deel dit artikel:

Digital Realty benoemt Bernard Geoghegan tot managing director EMEA


Digital Realty Trust, leverancier van datacenteroplossingen, benoemt Bernard Geoghegan tot managing director EMEA. Geoghegan is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor alle activiteiten van Digital Realty in de EMEA-regio. Dit is de na de Verenigde Staten de grootste regio waarin het bedrijf actief is en omvat een kleine 200.000 verhuurbare vierkante meter aan datacenteroppervlak.

Geoghegan keert terug bij Digital Realty van Colt Technology Services, waar hij executive vice president van de Data Centre Services-divisie was. Hier had hij een essentiële rol in het ontwikkelen van het modulaire datacenteraanbod van het bedrijf. Voordat Geoghegan bij Colt werkte, was hij senior vice president International Operations van 2008 tot en met 2010 bij Digital Realty nadat hij in 2006 bij het bedrijf in dienst kwam als vice president Europe. 

In zijn carrière in de datacenter-, managed services- en IT-sector van meer van dan 25 jaar heeft Geoghegan senior executive en operations-functies bekleed bij zowel serviceproviders als eindgebruikerorganisaties. Voordat hij in 2006 bij Digital Realty in dienst kwam, was Geoghegan chief executive officer en directeur bij Servecentric Ltd., een datacenter managed services provider in Ierland. Daarvoor was hij vice president of operations bij Worldport en bekleedde hij senior IT-posities bij Xerox, Pioneer Management Ierland en Informix.

 

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters