Redactie - 27 maart 2013

PQR behaalt FlexPod Premium Partner status


Cisco en NetApp hebben PQR de FlexPod Premium Partner status toegekend. Deze status geeft klanten de garantie dat PQR gekwalificeerd is voor het leveren van FlexPod-datacenteroplossingen en diensten. PQR is één van de drie FlexPod Premium Partners in Nederland.

Het FlexPod Premium Partnership is de erkenning voor de trusted advisor rol die PQR vervult wanneer klanten FlexPod-oplossingen in gebruik nemen. FlexPod is een oplossing die networking, computing en storage combineert in een gedeelde infrastructuur en die een groot aantal applicaties en workloads ondersteunt. Klanten kunnen hiermee hun transitie naar de cloud versnellen en vereenvoudigen.

Als channel partner van Cisco en NetApp, helpt PQR organisaties bij het implementeren en configureren van gevirtualiseerde datacenteroplossingen gebaseerd op de gevalideerde en gedeelde FlexPod-infrastructuur. PQR kan deze organisaties ook helpen bij het ontwikkelen en het, volgens best practices, bouwen en beheren van deze Cisco- en NetApp-oplossingen. De flexibele en schaalbare infrastructuur is vooraf getest om risico’s bij ingebruikname te verlagen, de efficiëntie binnen het datacenter te doen groeien, en een flexibele informatie technologie (IT) omgeving te creëren voor het bouwen van een private cloud. PQR neemt daarnaast ook nog het complete supporttraject voor haar rekening. Een PQR Flexpod-oplossing bestaat uit een gevalideerde infrastructuur van Cisco en NetApp, in combinatie met de support en best practices qua aanpak, kennis en referenties van PQR. PQR is voor de Flexpod klant het Single Point of Contact en kan het hele project – van ontwerp tot en met onderhoud – uit handen nemen.