Redactie - 26 maart 2013

2012 succesvol jaar voor DataLogix


DataLogix, de specialist op gebied van Data Management, Applicatie Data Optimisatie en Managed Cloud Services, heeft het fiscale boekjaar 2012 afgesloten met een omzetstijging van ca. 65 procent. Exacte omzet- en winstcijfers zijn niet gegeven.
 
Deze omzetstijging tegenover het voorgaand boekjaar komt voort uit de stijging van de projectomzet en de daaruit voortvloeiende diensten. Het totaal aantal project gerelateerde diensten is sterk gegroeid met ca. 65 procent.

Efficiënter omgaan met data vraagstukken
DataLogix heeft de groei afgelopen jaar voornamelijk te danken aan de toenemend aantal bedrijven die behoefte hebben aan specialistische kennis op gebied van de kernactiviteiten: Virtualisatie & Cloud, Data Management en Applicatie Data Optimalisatie. Mede door de huidige economische omstandigheden zijn bedrijven genoodzaakt efficiënter om te gaan met hun data vraagstukken en is specialisme noodzakelijk. 

Positieve blik op 2013
DataLogix heeft met haar focus ingespeeld op de actuele vraag naar specialistische partners. In aankomend jaar verwacht DataLogix haar huidige groei dan ook verder door te zetten onder meer door de introductie van nieuwe diensten en de verdere groei van specialisten.

  

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024