Redactie - 13 maart 2013

Nieuw contract voor storage, back-up en archivering voor Catharina Ziekenhuis Eindhoven


Onlangs is de handtekening gezet onder een vijfjarig contract voor de levering van een nieuwe storage, back-up en archiveringsoplossing voor het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven. De opdracht is gegund aan ICT-infrastructuur dienstverlener i³ groep. Het Catharina Ziekenhuis wilde een einde maken aan het versnipperde ICT-landschap binnen haar organisatie. Er werd gezocht naar een centrale oplossing die toekomstvast is en minimaal 5 jaar mee kan gaan zonder dat er des-investeringen plaatsvinden.

Om te zorgen dat ICT de optimale ondersteuning van het zorgproces in het Catharina Ziekenhuis kon garanderen en het beheer en onderhoud te vereenvoudigen vroeg het Catharina i³ groep als merkonafhankelijke leverancier haar te begeleiden. Er kwam een tenderprocedure voor de Pakketten van Eisen aangaande de percelen “Storage, Archivering & Back-up”.

De door i³ groep geboden volledig redundante totaaloplossing, gebaseerd op HP 3PAR StoreServe 7400 voor storage, Symantec NetBackup Appliances voor back-up en HDS HCP voor archivering, biedt het Catharina Ziekenhuis een betrouwbare, flexibele en kostenefficiënte ICT-omgeving.