CeBIT 2013: Fujitsu presenteert nieuwe producten en solutions
05-03-2013
Deel dit artikel:

CeBIT 2013: Fujitsu presenteert nieuwe producten en solutions


Fujitsu presenteert tijdens de CeBIT beurs in Hannover een aantal nieuwe producten en solutions.

De Fujitsu LIFEBOOK E Line is een nieuwe zakelijke notebook lijn ontworpen voor een optimale mobiliteit van medewerkers. De lichtgewicht premium notebook PC’s zijn ideaal voor veeleisende medewerkers en IT managers. Dankzij de lange levenscyclus van deze notebook lijn kunnen organisaties aanzienlijke kosten besparen, aldus Fujitsu.

De Fujitsu PRIMERGY CX420 is een nieuwe cluster server PRIMERGY CX420 functioneert ‘out-of-the-box’ voor een optimaal ICT uptime, beveiligt bedrijfskritieke toepassingen en is door het eenvoudige beheer en de gunstige prijsstelling geschikt voor het MKB, aldus de leverancier.

De Fujitsu PalmSecure is een technologie voor verificatie. Deze technologie maakt gebruik van de unieke aderpatronen in de individuele palm om identiteitsfraude te voorkomen. Met Fujitsu PalmSecure identificeert de gebruiker zich door middel van een contactloze scan van het patroon van de handpalm. Omdat PalmSecure identificeert op basis van biometrische gegevens, verhoogt dit de veiligheidsgraad. Gebaseerd op deze solution van Fujitsu, heeft de Italiaanse bankgroep UniCredit het eerste commercieel levensvatbare biometrische betalingssysteem ontwikkeld.

Fujitsu Eco Track biedt organisaties een compliance oplossing dat inspeelt op EU-richtlijnen. Het Europees Parlement ging vorig jaar akkoord met een nieuw energie-efficiëntie mandaat om de inspanningen op het gebied van energiebesparing te intensiveren. De EU energie-efficiëntie richtlijn verplicht op korte termijn Europese bedrijven met meer dan 250 medewerkers of 50 miljoen euro jaarlijkse omzet om energie-audits uit te voeren. Fujitsu Eco Track biedt organisaties een gemakkelijk en rendabel beheer van hun energie-audits. De cloud-gebaseerde software is beschikbaar in vijf edities als easy-to-use Software as a Service.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hardware