Open Line is gecertificeerd Vblock-partner van VCE
20-02-2013
Deel dit artikel:

Open Line is gecertificeerd Vblock-partner van VCE


Open Line is sinds kort gecertificeerd Vblock-partner van VCE, een joint venture van Cisco, EMC en VMware.

Open Line behoort daarmee tot een select gezelschap Nederlandse IT-bedrijven dat zich gecertificeerd VCE-partner mag noemen en Vblock-infrastructuurplatforms mag leveren. Het op Maastricht-Aachen Airport gevestigde IT-bedrijf zegt daardoor zijn klanten sneller te helpen overstappen naar een geconvergeerde infrastructuur en private/public cloudomgeving.

Vblock-infrastructuurplatforms integreren netwerk-, opslag-, beheer- en virtualisatietechnologieën in één pakket, dat kant-en-klaar bij de klant kan worden afgeleverd. Cisco levert de netwerktechnologie, EMC de opslag en VMware het virtualisatieplatform. De beheersoftware is van Ionix. Het platform ondersteunt een breed scala aan besturingssystemen en toepassingen die klanten in staat stellen de huidige applicaties snel te migreren naar een gevirtualiseerde omgeving.

"Geconvergeerde infrastructuursystemen als Vblock vormen de jongste generatie op het gebied van datacenterinrichting en zijn de toekomst van cloudcomputing", vertelt Marcel Huijten, principal consultant bij Open Line. "Als solution partner en system integrator van VCE kunnen we onze klanten snel helpen overstappen naar een geconvergeerde infrastructuur en cloudomgeving, en zo hun IT-kosten drastisch reduceren", besluit hij.

Door: Witold Kepinski 
Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage