Redactie - 04 februari 2013

NHR levert nu ook servers en opslagapparatuur


Network Hardware Resale (NHR) levert vanaf heden ook nieuwe en gebruikte servers en opslagapparatuur. NHR levert al jaren dezelfde services op het gebied van netwerkapparatuur.

Nieuwe en gebruikte server- en storage apparatuur van HP, IBM, Dell en Sun is beschikbaar via NHR, met een voordeel van 30 tot 60 procent ten opzichte van reguliere OEM-prijzen. Ook valt het onderhoud en de ondersteuning van alle grote servermerken onder het NetSure Maintenance Program, NHR’s service- en onderhoudsprogramma. 

Hybride IT-omgeving
Na 25 jaar ervaring in het bieden van kwaliteit en betrouwbare netwerkoplossingen, is de uitbreiding naar servers en opslagapparatuur een natuurlijke evolutie en een manier om onze klanten te laten weten dat we zien waar de pijnpunten zitten”, zegt Mike Sheldon (foto), president en CEO bij Network Hardware Resale. “Met deze uitbreiding kunnen organisaties overal ter wereld voordeel halen uit een hybride aanpak van hun IT-omgeving waarbij ze zowel nieuwe als gebruikte apparatuur inzetten om zo hun strategische investeringen te optimaliseren. In combinatie met het NetSure Maintenance Program kan ieder bedrijf zo maximaal profiteren van aangeschafte hardware.”