Coen Bos wordt nieuwe country manager EMC Nederland
31-01-2013
Deel dit artikel:

Coen Bos wordt nieuwe country manager EMC Nederland


Coen Bos wordt de nieuwe country manager van EMC Nederland, leverancier van informatie-infrastructuur oplossingen. Bos komt van Oracle en is de opvolger van Hans Middelburg.

Applicaties
Bos start per 1 februari in zijn nieuwe functie waarin hij verantwoordelijk is voor alle commerciële activiteiten van EMC in Nederland. Coen Bos heeft de afgelopen veertien jaar verschillende functies in sales en consulting bekleed bij Oracle. Sinds 2007 werkte Bos als Senior Sales Director Applications, waarin hij op Benelux-niveau verantwoordelijk was voor de Applications-business. Daaraan voorafgaand heeft hij verschillende commerciële functies gehad bij een aantal IT-bedrijven. Bos is afgestudeerd als bedrijfseconoom aan de Universiteit van Groningen. 

Oracle
Coen Bos is optimistisch over zijn nieuwe uitdaging: “Na ruim veertien mooie jaren bij Oracle, biedt deze nieuwe functie, in een nieuwe omgeving, mij prachtige uitdagingen op zowel commercieel als persoonlijk vlak. In mijn rol bij EMC zal ik me bezighouden met het realiseren van groei en het verder verbeteren van de klant- en medewerkerstevredenheid in Nederland. Ik ben vol positieve energie en kijk uit naar de samenwerking met alle klanten, partners en medewerkers van EMC.”

Hans Middelburg
Hans Middelburg werd in mei 2011 aangesteld als country manager voor de Nederlandse markt. Middelburg volgde daarmee Chris de Jongh op, die na een korte loopbaan bij EMC plots vertrok. Hans Middelburg werkte eerder bij Semper Software, specialist op het gebied van Windows- en Linux-management, waar hij interim-directeur was. Daarvoor had hij ruim vier jaar de dagelijkse leiding over Real Enterprise Solutions (RES). Eerder heeft Hans Middelburg diverse managementfuncties vervuld bij onder andere BMC Software, Xerox, StorageTek en Experian.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage