Redactie - 31 januari 2013

ORSYP sluit zich aan bij het NetApp Alliance Partner Program


ORSYP, leverancier van IT Operations Management oplossingen, is sinds een NetApp Advantage Alliance Partner geworden. Hierdoor kunnen gezamenlijke klanten profiteren van verbeterde performance monitoring en capacity management van hun storage infrastructuur, aldus de twee partners.

Storage management
Betere prognoses van infrastructuur resources zijn nodig om te voldoen aan toekomstige bedrijfsbehoeften. Hierdoor kunnen leidinggevenden op het gebied van infrastructuur en IT Operations doeltreffender beslissingen nemen, aldus ORSYP.

Storage management wordt steeds belangrijker voor IT afdelingen. Stoareg analisten voorspellen een jaarlijkse groei in data volume van meer dan 60%. Het ondersteunen van deze stijgende vraag vereist optimale benutting van bestaande middelen en tijdige aanschaf van extra capaciteit.

NAS en LUN
Door de recente beschikbaarheid van ORSYP Sysload Storage modules profiteren bedrijven van aanzienlijk meer nauwkeurigheid bij het meten van de performance van NetApp NAS devices tot aan individuele LUN's, zo zeggen NetApp en ORSYP.





  

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024