LeaseWeb Nederland vestigt hoofdkantoor in Amsterdam Zuidoost
28-01-2013
Deel dit artikel:

LeaseWeb Nederland vestigt hoofdkantoor in Amsterdam Zuidoost


LeaseWeb Nederland heeft het kantoorgebouw aan de Luttenbergweg 8 in Amsterdam Zuidoost in gebruik genomen. De internationale hostingprovider sloot met eigenaar Rijkswaterstaat een meerjarige overeenkomst af voor het voormalige kantoorgebouw van ING van circa 6.700 m² gelegen aan de A9. LeaseWeb werd bij deze transactie geadviseerd door XO Property Partners. Beudeker Makelaars adviseerde eigenaar Rijkswaterstaat.

Hosting
LeaseWeb, een  infrastructuurprovider, biedt vanuit haar eigen ondernemingen in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten verschillende hostingoplossingen aan. De dienstverlening bestaat uit dedicated servers, cloud, colocatie en hybride infrastructuuroplossingen. Om de groei van de Nederlandse tak te faciliteren heeft Leaseweb ervoor gekozen haar hoofdkantoor te verplaatsen van Haarlem naar Amsterdam Zuidoost.

Con Zwinkels (foto), Managing Director van LeaseWeb Nederland: “De afgelopen jaren is LeaseWeb Nederland enorm gegroeid, waardoor het noodzakelijk werd een kantoor te vinden die onze vooruitgang nu en in de toekomst kan ondersteunen. Amsterdam is het kloppend hart van de Europese internetindustrie. Als één van de grootste hostingproviders van Europa is het logisch dat LeaseWeb Nederland zich in deze wereldstad zou vestigen.”

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud