Redactie - 25 januari 2013

Ogone: 137 miljoen online transacties met een totaal van 16,6 miljard euro in 76 landen


Ogone, aanbieder van online betaaloplossingen, heeft in 2012, ondanks de economische crisis, een omzetstijging van 35,4 procent op het platform weten te realiseren. Ook in 2013 verwacht Ogone opnieuw een groei met 35 procent. Deze ontwikkeling biedt kansen voor de e-commerce markt in het algemeen, Ogone’s toekomstplannen en voor de 40.000 klanten van Ogone.

Ogone is wereldwijd vertegenwoordigd en heeft een sterke Pan-Europese focus. Het bedrijf versterkt nu ook de activiteiten in de VS en India en verkent tevens de opkomende nieuwe markten zoals in Azië. Ogone’s visie is erop gericht om verder te investeren in productinnovatie en -ontwikkeling om zo oplossingen voor fraudepreventie en financiële services te verrijken. Een van deze oplossingen is Ogone Collect, dat webwinkeliers door middel van één contract in staat stelt de populairste internationale betaalmethodes in verschillende landen en valuta’s te accepteren. Daarnaast ondersteunt Ogone de transitie naar mobiele betalingen met behulp van nieuwe oplossingen en wil Ogone verder bouwen op zijn Europese e-Money licentie. Deze licentie stelt Ogone in staat om een white-label oplossing te bieden waarmee o.a. webwinkeliers, banken en operators zelf een mobiele betaaldienst kunnen leveren aan hun klanten.

“Ons succes komt voort uit een heldere, pragmatische en grondige aanpak, waarbij we altijd focussen op veiligheid en gemak voor onze klanten”, zegt Peter de Caluwe, CEO van Ogone. “Dankzij onze heldere focus, een voortdurend groeiend team en de opening van vestigingen in nieuwe regio’s wereldwijd, is Ogone een bedrijf dat een actieve rol kan spelen in de wereldwijde e-commerce en vertrouwen uitstraalt naar webwinkeliers en hun klanten.”


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024