Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
18-01-2013

Video: Speciale CIO-tracks op CeBIT 2013


Met als thema "Shareconomy" vindt van 5 tot en met 9 maart 2013 weer CeBIT plaats in Hannover, het grootste ICT-evenement van Europa. Gisteren organiseerde Deutsche Messe AG een persconferentie om alvast een voorproefje te geven van de thema's die dit jaar een rol spelen. "Veel moderne instrumenten zoals blogs, wiki's en andere softwareoplossingen zullen de arbeidswereld de komende jaren sterk veranderen, zowel binnen de bedrijven als daarbuiten", aldus Frank Pörschmann, directeur CeBIT van Deutsche Messe. "Sharing in al zijn facetten blijkt een belangrijke voorwaarde voor verantwoorde groei te zijn."

Tijdens de editie van 2012 werden meer dan zeven miljoen zakelijke contacten tussen exposerende bedrijven en bezoekers gegenereerd. Onder de gasten bevonden zich meer dan vijfhonderd CIO's van internationale concerns met een inkoopvolume van ruim 50 miljard euro. In maart 2012 kwamen de ruim 4.200 op de CeBIT exposerende ondernemingen uit 70 landen. De circa 312.000 bezoekers waren afkomstig uit 110 landen. Er waren meer dan 5.000 journalisten uit de hele wereld.

Ook voor de politiek is de CeBIT een belangrijk ontmoetingspunt. Sinds een aantal jaren wordt de CeBIT geopend door de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Diverse leden van de Europese Commissie en politieke leiders uit vele landen bezoeken de CeBIT en hebben er gesprekken met vertegenwoordigers van de ICT-branche uit de hele wereld.

http://www.youtube.com/watch?v=VoG1L_GPzaY


Terug naar video overzicht