Redactie - 09 januari 2013

Scholten Awater, Bechtle en Infotheek Groep winnen aanbesteding Driestar College


Scholten Awater heeft de Europese aanbesteding van Het Driestar College gewonnen. Driestar College is gegund aan drie partijen, waaronder Scholten Awater, Bechtle en Infotheek Groep.

Contractduur
Daar SA als nummer één in rangorde is geëindigd, is zij verantwoordelijk voor de initiële levering van desktops, laptops en beeldschermen. Naast het leveren laat Het Driestar College zich ontzorgen met behulp van de IT-diensten. Zo is er onder andere gevraagd om de producten uit te laten pakken op locatie en ze te voorzien van een tag die kan worden uitgelezen voor registratiedoeleinden. De contractduur is twee jaar met een optionele verlenging van twee maal één jaar. De waarde van de opdracht komt uit op ongeveer € 550.000,- verdeeld over vier jaar.

Ronald Ederveen (foto), Commercieel Directeur Scholten Awater: “Het voortgezet onderwijs segment is een belangrijke groeimarkt voor SA en met de gunning van dit contract profiteert het Driestar College en de andere VO klanten van SA van onze schaalgrootte en unieke IT-diensten”.

Reformatorische grondslag
Het Driestar College is een Christelijke school voor voortgezet onderwijs op reformatorische grondslag. De hoofdvestiging staat in Gouda, met gebouwen op 3 locaties in de stad. De school heeft nevenvestigingen in Leiden en Lekkerkerk en verzorgt opleidingen voor praktijkonderwijs, vmbo, havo en vwo. Op alle locaties tezamen zijn zo’n 4.200 leerlingen actief en 550 medewerkers.

Door: Witold Kepinski