Redactie - 02 januari 2013

Raet opent vestiging in Amsterdam


Raet opent per 31 december 2012 een nieuwe vestiging in Amsterdam. De opening van het nieuwe pand is een direct gevolg van de uitbestedingsovereenkomst met ABN AMRO.  

Vanaf januari 2013 verzorgt Raet voor de ruim 20.000 medewerkers van ABN AMRO de personeels- en salarisadministratie. De administratieve medewerkers van de betreffende bankafdelingen treden eind december in dienst bij Raet. Zij werken vanuit het nieuwe pand in Amsterdam Zuidoost. De nieuwe Raet-vestiging is daarmee direct volledig operationeel. 

De Looff: “Regionale aanwezigheid is een belangrijk pluspunt bij HR Outsourcing. Door onze dienstverlening zo plaatselijk mogelijk te leveren, verkleinen wij letterlijk en figuurlijk de afstand naar onze klanten die kiezen voor uitbesteding van hun HR- en salarisadministratie.” De Looff wijst er verder op dat Raet actief wil groeien in de regio. Dit niet alleen met software en HR-ondersteuning op het gebied van Human Capital Management bij bedrijven en (semi)overheid, maar ook bij multinationals met de nieuwe internationale propositie van Raet.