Redactie - 09 december 2012

Raet helpt zorgaanbieder Laurens HR-processen stroomlijnen


Zorgaanbieder Laurens breidt haar contract met e-HRM-dienstverlener Raet uit. Op 5 december werd een driejarige overeenkomst getekend waardoor de 6.100 medewerkers en managers hun HR-zaken, zoals het uitruilen van flexibele arbeidsvoorwaarden, in de toekomst zelf regelen. De oplossing van Raet helpt de organisatie aan eenduidige HR-processen op de ruim vijftig locaties en met het voeren van een papierloze administratie.

Met de e-HRM-portal Raet Online kunnen medewerkers altijd en overal bij de eigen HR-gegevens. Zij dienen online declaraties in en krijgen direct toegang tot de online salarisstrook. Leidinggevenden hebben met de portal structureel inzicht in de afdelingscijfers op het gebied van verzuim- en personeelsgegevens.

Cees van den Heijkant, CEO Raet: "Wij zien steeds vaker dat zorgorganisaties, met meerdere locaties, intern de krachten bundelen om kostenefficiënter te kunnen werken. Een 
e-HRM-systeem, zoals onze portal Raet Online, dat zowel de individuele als de gezamenlijke HR-doelen ondersteunt is hierbij essentieel. Onze dienstverlening voldoet aan al deze eisen en maakt het mogelijk managers en medewerkers te betrekken bij de HR-processen. Een belangrijke voorwaarde om ook in de toekomst het beste uit de medewerkers te blijven halen."