Transavia.com koopt e-HRM-oplossing van UNIT4

Transavia.com koopt e-HRM-oplossing van UNIT4

05-12-2012

Transavia.com koopt e-HRM-oplossing van UNIT4


De Nederlandse luchtvaartmaatschappij transavia.com gaat de bedrijfsbrede personeelsadministratie voeren met UNIT4 Emplaza. De automatisering van handmatige werkzaamheden leidt tot kostenbesparingen en meer transparantie in de HR-processen. UNIT4 gaat met de e-HRM-oplossing 33 sterk uiteenlopende HR-processen inrichten, waaronder de in-, door- en uitstroom van cabine-, grond- en kantoorpersoneel. Alle ruim 2.200 medewerkers van de luchtvaartmaatschappij gaan met het selfserviceportaal voor medewerkers en managers werken. De e-HRM-oplossing geeft meer inzicht in de HR-processen; zo kunnen managers in één oogopslag alle relevante informatie over hun medewerkers inzien en beheren.

De digitalisering van de HR-processen zal ervoor zorgen dat de papierstroom verdwijnt. Daarnaast neemt de administratieve druk aanzienlijk af - met name door de geautomatiseerde workflow en de daaraan gekoppelde accordering. Aangezien transavia.com met veel tijdelijke krachten werkt, vinden er veel personeelsmutaties plaats. Al deze digitale mutaties worden straks volledig decentraal verwerkt bij transavia.com.
De luchtvaartmaatschappij werkte al met de salaris- en financiële software van UNIT4. Na een uitgebreide testfase is de software na de zomer in gebruik genomen.


Terug naar nieuws overzicht