Redactie - 04 december 2012

Bull lanceert EMC VSPEX-infrastructuuroplossing op basis van Bull bullion-servers


Bull lanceert EMC VSPEX
 Proven Infrastructure-oplossingen op basis van zijn bullion-servers. Het gaat om gevalideerde oplossingen voor virtuele-serveromgevingen die geschikt zijn voor bedrijfskritische applicatieomgevingen en voor het creëren van private clouds. De nieuwe systemen breiden het aantal virtual machines, ondersteund door bestaande VSPEX-configuraties, sterk uit. Door gebruik te maken van haar eigen ontwikkelde bullion-servers, maakt Bull het mogelijk om ook Enterprise-klanten VSPEX te kunnen aanbieden 

De VSPEX-oplossing van Bull op basis van de bullion-server levert de gebruiker een kostenbesparing op doordat de implementatie binnen korte tijd mogelijk is en een Proof of Concept (POC) niet nodig is. Bull maakt gebruik van bewezen technologie waardoor service en onderhoud tot een minimum beperkt zijn. Bovendien is de EMC VSPEX-oplossing op basis van bullion-servers eenvoudig te implementeren binnen bestaande IT-infrastructuren. 

Bull heeft in de afgelopen jaren veel kennis opgebouwd op het gebied van EMC-technologieën en VMware-infrastructuren. Door deel te nemen aan het EMC VSPEX-programma, is integratie van hypervisor-, computing-, network- en storagecomponenten verzekerd. Dat geldt voor een brede reeks van applicatie-workloads. Bull ontwikkelde hiervoor een serie referentieachitecturen en sizing- en installatiegidsen.

De deelname van Bull aan het EMC VSPEX-programma markeert een samenwerking van twintig jaar, waarbij alle EMC-productlijnen zijn betrokken. Bull levert de producten binnen zijn StoreWay-storage-integratietak.