Redactie - 19 november 2012

SLTN door IBM als officiële Cloud referentie benoemd


SLTN, IT System Integrator en Solution Provider, is door IBM als officiële Cloud referentie benoemd.

De door SLTN gebouwde Cloud Infrastructuur propositie is opgebouwd rondom het IBM Intel en IBM Storage platform en maakt gebruik van de IBM Smart Provisioning software die ofwel met KVM ofwel met VMware virtualisatie software in staat is binnen luttele seconden virtuele machines aan de gebruikers beschikbaar te stellen. Met name het gemak en de snelheid waarmee dit plaatsvindt worden door SLTN als bijzonder omschreven. De administratieve handelingen zijn met 70% gereduceerd ten opzichte van eerdere oplossingen.  

De door SLTN gebouwde Cloud infrastructuur oplossing is schaalbaar en heeft een 99,999% beschikbaarheid voor haar gebruikers. De Cloud infrastructuur is opgesteld in Datacenter Brabant, een Tier 3 en zeer duurzaam en innovatief datacenter in Waalwijk.  

"SLTN is erg trots dat IBM als een van de grootste IT bedrijven ter wereld juist de door SLTN gebouwde Cloud Infrastructuur oplossing als officiële referentie opneemt" aldus Eugene Tuijnman (foto), CEO van SLTN. "Het bevestigt de kwaliteit van de gebouwde oplossing en de kennis van de IT specialisten van SLTN". "SLTN ziet een sterke toename in het aantal klanten die hoge beschikbaarheid van hun IT infrastructuur wensen tegen betaalbare tarieven. Deze Cloud infrastructuur propositie is daar uitermate geschikt voor."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024