Redactie - 19 november 2012

Executive-People en Dutch IT-Channel partner van Bolster TeamRace Knockout 2013


Volgend jaar is Executive-People en Dutch IT-Channel media- en eventpartner van Bolster TeamRace Knockout 2013, de meest spectaculaire catamaran zeilrace ter wereld. Ook dit jaar zal er weer gezeild worden vlak voor het Catamaran strand in Muiderzand. 

Het deelnemersveld bestaat wederom uit internationale catamaran zeilers van olympisch niveau, waaronder meervoudig Nederlandse, Europese en Wereldkampioenen. 

Maximale beleving

Nergens ter wereld is er een knockout zeilrace waarbij de beleving zo groot is, waarbij teams zeer tactisch en op het randje van wat mogelijk is zeilen. De manoeuvres zijn snel en spectaculair, de teams zorgen voor een echte show. 

De races zijn kort (ongeveer 8 minuten) en teams zijn duidelijk te onderscheiden. De wedstrijdbaan is een zogenaamde ‘Digital N Course’. De boot die als laatste door de finish gaat, verliest als team. Uitdaging voor de teams is dus ervoor te zorgen dat één van de twee boten van de tegenstander als laatste finisht, dit zorgt voor spectaculaire gevechten. 

De tribune ligt direct aan het water en zijn handelingen aan boord te volgen via een megascherm, inclusief professioneel commentaar. Elke catamaran is uitgerust met een on board camera, er zijn camera’s in de lucht en op het water. De regie zendt tevens alle beelden live uit via internet. 

Bolster
 
De race wordt mogelijk gemaakt door Bolster, een Nederlands bureau dat zich volledig heeft toegelegd op het buiten de gebaande paden creëren van succesvol leiders- en ondernemerschap. Rogier ’t Hooft, partner bij Bolster: “Teamwork, een juiste strategie bepalen, snel beslissingen kunnen nemen en resultaat. Het komt zowel samen binnen onze organisatie, waarbij we managers en organisaties helpen om bijzondere resultaten neer te zetten, als bij de TeamRace Knockout. Daarom voelen wij ons zo thuis bij de organisatie van dit evenement. Het is tevens een gelegenheid om relaties eens op een unieke en ongedwongen sfeer te ontvangen.” 

Sponsoring
 
Voor bedrijven die op zoek zijn naar een exclusief relatie-evenement zijn er nog diverse mogelijkheden om zich aan te sluiten. Hiervoor zijn voor ieder budget een aantal sponsorpakketten samengesteld. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar Rogier ’t Hooft, telefoon 06-146 94 412. Bedrijven die de sponsoring willen combineren met een PR-pakket van Executive-People of Dutch IT-Channel kunnen contact opnemen met Erik van Heest, telefoon 06-103 58 397