Redactie - 14 november 2012

Erwin van Egmond benoemd tot Operations Manager bij VDD IQware


Erwin van Egmond (42) wordt per 1 december 2012 benoemd tot Operations Manager bij VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Management (ECM) systeem 
Hyarchis.Net. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het aansturen van de disciplines projectmanagement, consultancy en customer support. Hiermee neemt hij het merendeel van de werkzaamheden over van Michiel Meijers, die heeft besloten per 1 januari 2013 zijn functie neer te leggen om elders een nieuwe uitdaging aan te gaan. Van Egmond is sinds vier jaar werkzaam bij VDD IQware als Senior Business Consultant. In zijn nieuwe functie zal hij ook onderdeel uitmaken van het Management Team van de organisatie. 

Voor zijn start bij VDD IQware heeft Van Egmond diverse consultancy functies bekleed op het gebied van documentmanagement en vervulde daarbij een verbindende rol tussen business en ICT. In zijn functie als Senior Business Consultant bij VDD IQware zette hij functioneel de lijnen uit in diverse grote ECM-implementaties van de Hyarchis.Net product suite en was hij verantwoordelijk voor de inhoudelijke ondersteuning van (inter)nationale partners.