Dutchitchannel.nl en Executive-People.nl doen verslag van Gartner Symposium/ITxpo 2012 in Barcelona
05-11-2012
Deel dit artikel:

Dutchitchannel.nl en Executive-People.nl doen verslag van Gartner Symposium/ITxpo 2012 in Barcelona


Tussen 5 en 9 november doen de redacties van Dutchitchannnel.nl en Executive-People.nl verslag van Gartner Symposium/ITxpo in Barcelona. Een evenement waar traditioneel ook altijd veel delegates uit de Benelux zijn te vinden, zoals van VMware, Red Hat, NetApp, Tectrade, Ventus, Terremark en Le Blanc Advies. 

Tijdens Gartner Symposium/ITxpo organiseren Gartner, Executive-People.nl en Dutch IT-channel voor de 11e keer een netwerkavond voor alle delegates uit de Benelux. Deze Gartner Benelux Beach House bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 7 november 2012 van 21.00 tot 24.00 uur in SHOKO, een trendy loungeclub aan het strand van Barcelona. 

Public Sector lunch
Verder is er dit jaar ook weer de Public Sector lunch, georganiseerd door BridgeHead, Executive-People.nl, Dutch IT-channel en Gartner. Deze vindt plaats op dinsdag 6 november 2012, van 12.00-14.00 uur in Restaurant La Tagliatella, direct gelegen naast het congresgebouw.

Dutchitchannel.nl spreekt verder op de Gartner Symposium/ITxpo met diverse leveranciers die nauw met channel partners werken. Tevens plaatsen wij dagelijks video updates, waarbij delegates hun visie geven over het Symposium.

Door: Witold KepinskiTerug naar nieuws overzicht