Dutch ICT Group koopt B+P IT Services
02-11-2012
Deel dit artikel:

Dutch ICT Group koopt B+P IT Services


Dutch ICT Group, de holdingmaatschappij waaronder de Almeerse ICT-dienstverlener s4ict valt, heeft computerbedrijf B+P IT Services overgenomen.  Inzet van de overname is de versteviging van de marktpositie van s4ict, dochteronderneming van Dutch ICT Group BV, als ICT-dienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf. s4ict neemt alle medewerkers van B+P IT Services over.

"De nieuwe telg in de familie van Dutch ICT Group vormt een mooie aanvulling op de diensten die al door s4ict geleverd worden", stelt Jeroen Zindel (foto), medeoprichter en directeur van s4ict: “B+P IT Services heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van hardware, software en IT-diensten. De combinatie daarvan met onze eigen beheerdiensten, hosted telefonie-oplossingen en printing services resulteert in een sterkere mix met meer stabiliteit en creativiteit.”

s4ict neemt met de overname van B+P IT Services ook alle medewerkers over. Deze zullen samen met de huidige medewerkers van s4ict opereren vanuit het in 2011 geopende, nieuwe hoofdkantoor van s4ict te Almere. Vanuit deze centraal gelegen locatie bedient s4ict klanten in geheel Nederland.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht