Redactie - 30 oktober 2012

SLTN uitgeroepen tot EVault EMEA Reseller of the Year


SLTN is tijdens de EVault EMEA Cloud-Connected Partner Conference 2012 uitgeroepen tot EMEA Reseller van het jaar. Enige honderden genodigden uit 14 verschillende landen kwamen op dit evenement af om diverse presentaties bij te wonen, contacten te leggen met EVault Executives en te netwerken met andere EVault-partners. 

SLTN heeft zich ten opzichte van andere partners onderscheiden door complexe implementaties bij gerenommeerde klanten te realiseren. Door de intensieve samenwerking met Evault is een forse omzetgroei gerealiseerd waarmee de basis is gelegd voor de EMEA Award 2012. 

Sales Manager Herman Hamstra van SLTN is trots op deze EMEA Award; "Met Evault zijn wij in staat een uitstekende Backup as a Service  Cloud propositie te leveren waarbij flexibiliteit, veiligheid en een goede prijs-prestatie verhouding gewaarborgd zijn. Mede hierdoor is SLTN in staat oplossingen voor complexe BaaS vraagstukken te implementeren. Door de hechte samenwerking met Evault ontzorgt SLTN in toenemende mate zowel nationale als internationale klanten." 

Eugene Tuijnman, CEO SLTN: "De basis van het toegekend krijgen van deze EMEA Award van Evault voor Backup as a Service oplossing is te danken aan het uitstekende Evault product alsmede  de toenemende vraag van onze klanten om veilige en betrouwbare Cloud oplossingen te leveren. Deze BaaS Cloud Service is onderdeel van onze snel groeiende Cloud portefeuille, die als zelfstandige dienst of als onderdeel van een bredere Managed Services overeenkomst waarbij ook (managed) server en storage capaciteit vanuit de Cloud kan worden afgenomen." 

SLTN zal tijdens de Storage Expo 2012, die 31 oktober en 1 november aanstaande gehouden wordt, een live demonstratie laten zien van de Evault Backup as a Service oplossing.