Redactie - 25 oktober 2012

Renske Galema van McAfee naar Appsense


AppSense, leverancier in user-centric computing, heeft Renske Galema (foto) aangesteld als Country Manager Benelux. Zij was eerder regional director bij McAfee Benelux.

In haar nieuwe rol is Galema verantwoordelijk voor het uitbouwen van AppSense’s activiteiten in Nederland en België. Renske Galema volgt Herman Leunen op die zich zal gaan richten op de verdere ontwikkeling van AppSense’s partnerkanaal van value added resellers en system integrators. 

De oplossingen van AppSense stellen bedrijven en overheden in staat om gebruikers binnen de bestaande IT-infrastructuur veilige, locatie-onafhankelijke toegang te bieden tot data op alle gewenste (mobiele) apparaten

Als nieuwe Country Manager Benelux brengt Renske Galema veel ervaring in IT en security met zich mee. In de afgelopen zeventien jaar was zij werkzaam voor security-leverancier McAfee. Galema was binnen McAfee zeven jaar actief als Regional Director Benelux, Oost-Europa en Rusland. In haar rol bouwde zij de verkoopactiviteiten in deze markten vanaf de grond op. Vervolgens was zij vijf jaar werkzaam als Regional Director Benelux.

Door: Witold Kepinski