Redactie - 24 oktober 2012

ZyXEL toont branchespecifieke oplossingen op InfoSecurity

ZyXEL Communications, leverancier van netwerkproducten, toont op InfoSecurity zijn branchespecifieke oplossingen, waaronder een mobiele PIN-terminal en een sterk beveiligde draadloze netwerkoplossing voor hotels, evenals de nieuwe ZyXEL Smart Managed Switches serie. Deze serie is speciaal ontworpen voor het MKB met de modernste netwerkfuncties die eenvoudig te beheren zijn tegen lage kosten.

InfoSecurity is een jaarlijkse vakbeurs over IT-beveiliging en netwerken en vindt plaats op 31 oktober en 1 november in de Jaarbeurs Utrecht. ZyXEL staat voor de vijfde keer op de beurs en is te vinden op stand B120. “Steeds meer organisaties in het MKB schakelen over naar cloudgebaseerde diensten en applicaties die veel data gebruiken, zoals VoIP, video, Unified Communications en IP-surveillance”, aldus Tonko de Wit (foto), marketing manager van ZyXEL Benelux. “Deze ontwikkelingen vragen om een netwerk dat snel en betrouwbaar is. ZyXEL levert hiervoor de XGS1910 en GS1910 Smart Managed Switch Series die zorgen voor een hoge beschikbaarheid van applicaties.”

Veilige mobiele PIN-terminal

De mobiele IP-gebaseerde PIN-terminal is geschikt voor organisaties die evenementen organiseren waar kassa-units aanwezig zijn, zoals concerten of festivals. Het mobiele PIN-systeem bestaat uit een ZyXEL N4100 hotspot gateway, een ticketprinter en een ZyXEL GS1100-8HP 8 port unmanaged gigabit switch. Bij deze oplossing kunnen ook VoIP toestellen worden gebruikt die ondersteund worden door de ZyXEL NWA3500 serie acces points. Deze zijn voorzien van PoE (Power over Ethernet) wat voor een hoge beschikbaarheid zorgt.

Draadloos netwerk voor hotels

ZyXEL toont verder op zijn stand een draadloze netwerkoplossing voor stabiele internettoegang in hotels. De oplossing bestaat uit een ZyXEL ZyWall USG100 firewall met security licenties. De toegangspunten worden ondersteund door de ZyXEL NWA1121-NI. De ZyXEL ES-3124PWR switches bieden een hoog vermogen op alle poorten. Dankzij Power over Ethernet (PoE) zijn de toegangspunten eenvoudig te plaatsen; er hoeft geen wandcontactdoos in de buurt te zijn. Hierdoor zijn hotelgasten verzekerd van een snelle en veilige internetverbinding. De Wit: “Deze oplossing biedt een hoge beschikbaarheid die tevens kostenefficiënt is. De internetverbinding kan volledig op afstand gemonitord en beheerd worden.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024