Exact stelt Marinus ter Laak aan als Managing Director Business Solutions
23-10-2012
Deel dit artikel:

Exact stelt Marinus ter Laak aan als Managing Director Business Solutions


Exact kondigt het voornemen aan om Marinus ter Laak (foto) aan te stellen als Managing Director Business Solutions en lid van de Raad van Bestuur van Exact.

Ter Laak, momenteel Senior Vice President bij IntraLinks, start op 1 december 2012 in zijn nieuwe functie. Hij wordt genomineerd door de Raad van Commissarissen voor benoeming als Managing Director en lid van de Raad van Bestuur (statutair bestuur) in een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders welke wordt gehouden in januari 2013.

Exact Business Solutions is de onlangs opgerichte business unit voor on-premise en gehoste bedrijfssoftware. Ter Laak wordt verantwoordelijk voor de uitvoering van Exact’s strategie, zoals aangekondigd op 25 juli, om het marktaandeel van Exact te vergroten bij het midden- en grootbedrijf.

Ter Laak is sinds 1992 werkzaam in de IT-industrie. Hij begon zijn carrière bij NCR waar hij commercieel directeur werd. Hier was hij verantwoordelijk voor hardware, software en services. Na Managing Director te zijn geweest bij achtereenvolgens Computer Systems en Silicon Graphics, is Ter Laak in 2003 bij SAP AG gaan werken. Hier heeft hij diverse functies bekleed; naast Managing Director SAP Nederland en Senior Vice President EMEA Mature Markets was zijn meest recente positie Senior Vice President Business Analytics & Technology voor EMEA en India.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software