Redactie - 16 oktober 2012

Transformatieprogramma DSM wint Customer Innovation Award 2012 van Software AG


SHAPE, het wereldwijde Business Process Management-transformatieprogramma van DSM, is de winnaar van de Customer Innovation Award 2012 van Software AG in de categorie IT & Business Alignment.

Software AG reikt de prijs uit aan Titus Looman (foto), vicep resident Process Advisory & Services (PA&S) bij DSM tijdens het ProcessWorld Event in Orlando, Florida, dat plaatsvindt van 15 tot 17 oktober 2012. De prijs omvat een donatie van 2.500 dollar aan een goed doel naar keus van DSM.

Volgens het juryrapport heeft ‘DSM, de wereldwijde Life - en Materials Sciences-onderneming, duidelijke Business Process Management-doelen vastgesteld en belangrijke bedrijfsprocessen verbeterd. Deze zijn flexibeler en herbruikbaarder geworden en verbinden verschillende applicaties, systemen en gebruikers. Nu er een wereldwijde proces-template in gebruik is, kan het bedrijf gemakkelijker verbeterpotentieel identificeren en zo optimaal profiteren van regionale kansen en mondiale synergiën. DSM is een van de partijen die vooroploopt in het realiseren van een afstemming tussen strategie, bedrijfsprocessen en IT’, aldus de jury.

Door: Witold Kepinski