Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
12-10-2012
Deel dit artikel:

Kaseya: 'Betrek BYOD bij geïntegreerd IT-beheer’


Kaseya, leverancier van beheersoftware voor managed services, zegt dat Bring Your Own Device (BYOD) een onderdeel is van een totaal beheer. Het bedrijf levert hiervoor onder andere de Kaseya Mobile Device Management en Software Deployment en Update module, dat gebruikt wordt in combinatie met Kaseya framework versie 6.2. In het vierde kwartaal komt versie 6.3 uit.

Volgens Mark Sutherland (foto), president en medeoprichter van Kaseya en verantwoordelijk voor Kaseya's productontwikkeling- en architectuurteams, kunnen IT-afdelingen het best vanuit een pakket diverse managed services aanbieden en uitvoeren voor BYOD of Windows 8, inclusief met taken zoals backup. "Door BYOD krijg je nog meer veschillende besturingssystemen die je moeten hebben. Een integrale aanpak zorgt voor een ‘total IT-experience’. Met vereenvoudigde beheer en sterke beveiliging."

Software Deployment
Volgens Sutherland is een geïntegreerde aanpak de beste remedie om grip te houden op IT-beheer, zeker door de groei van verschillende besturingssystemen die door BYOD-beleid worden gestimuleerd. Veel organisaties gaan hun it-infrastructuur de komende maanden aanpassen en veranderen. Ze kunnen het best kiezen voor een schaalbare IT-beheerframework dat veilig en eenvoudig in gebruik is voor desktops, notebooks, smartphones en tablets.

Kaseya levert voor BYOD zijn Mobile Device Management en Software Deployment en Update module, dat gebruikt wordt in combinatie met Kaseya framework versie 6.2. Met de Software Deployment en Update kunnen snel meer dan honderd bekende business applicaties van andere merken worden uitgerold en worden beheerd met de meest recente updates.

Mobile Device Management levert configuratie en uitrol zoals email en WiFi, security en backup. Later komen functies zoals patch, application deployment, remote control, monitoring. Versie 6.3 heeft verbeteringen rond reporting en backup, aldus Sutherland.

Door: Witold Kepinski

Terug naar video overzicht

Tags

Beheer