Redactie - 05 september 2012

SLTN sponsor bij IBM Performance 2012


SLTN Analytics, de divisie binnen SLTN die zich bezig houdt met Business Analytics oplossingen, zal op 30 oktober 2012 optreden als sponsor van het IBM Business Analytics klantenforum, IBM Performance 2012.

IBM Performance is het belangrijkste jaarlijkse evenement op het gebied van Business Analytics en ontvangt enkele honderden bezoekers. IBM Performance 2012 geeft de bezoekers inzicht in de mogelijkheden om middels het gebruik van business analytics bedrijven te helpen sneller op feiten gebaseerde beslissingen te nemen. Dat verhoogt de winstgevendheid en leidt tot betere bedrijfsresultaten. Business Analytics oplossingen worden daarom bij steeds meer bedrijven en organisaties ingezet.

Eugene Tuijnman, CEO van SLTN: "Wij zijn buitengewoon vereerd dat we op het belangrijkste Business Analytics evenement in Nederland als sponsor optreden. SLTN zal bezoekers de gelegenheid geven om kennis te maken met onze unieke oplossingen op het gebied van predictive analytics en het bijeenbrengen van structured en unstructured content in de vertrouwde IBM Cognos omgeving.”

SLTN is premier IBM business partner, de hoogste status die wereldwijd te behalen is, en behoort tot het selecte gezelschap IBM Business Analytics partners in EMEA.