Citrix-specialist Login Consultants heeft nieuwe aandeelhouder
17-08-2012

Citrix-specialist Login Consultants heeft nieuwe aandeelhouder


IT-dienstverlener Login Consultants, gespecialiseerd in het automatiseren en managen van desktopomgevingen met gebruikmaking van verschillende virtualisatietechnieken zoals van Citrix, verandert van van aandeelhouder. Participatiemaatschappij Ecart neemt de aandelen van Rabo Capital over. Ecart heeft samen samen met de drie directieleden een Management Buy Out (MBO) gerealiseerd in LogIn International Group, de koopholding van Login.

Eric-Jan van Leeuwen (algemeen directeur), Jeroen van de Kamp (technisch directeur) en Gerhard  van der Zwan (financieel directeur) hebben gezamenlijk een meerderheidsbelang na de transactie verworven. Écart verkreeg een minderheidsbelang in Login. Rabo Capital is een onderdeel van Rabo Private Equity. Het kocht in 2007  alle aandelen in Login, samen met het management.

Algemeen directeur Eric-Jan van Leeuwen (foto) heeft het bedrijf in 2002 opgericht. Het succes van zijn bedrijf dicht hij toe aan de integratiekwaliteit van de oplossingen: “Login hanteert een intelligente migratie aanpak. Daarnaast vinden wij het van groot belang dat de oplossing na implementatie beheersbaar is voor de klant. Wij zijn trots op onze veelzijdige klanten portfolio. Zowel overheidsbedrijven als bedrijven in de financiële dienstverlening, transport/infrastructuur, industrie, gezondheidszorg en andere marktsegmenten maken gebruik van onze diensten.”
 
Investeringsmanager en director Rolf Metz van Ecart: “Het management van Login is professioneel en uiterst betrokken. Zij  heeft Login tot groei gebracht, ook in het huidige economische klimaat. De onderneming heeft goede vooruitzichten voor de toekomst. Écart wil graag een bijdrage leveren aan de verdere groei.”
 
Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht